14 juli 2009 enligt Mayakalendern

Egenskaperna för dagens datum enligt Mayakalendern

Egenskaperna för dagens datum enligt Mayakalendern

Klicka på bilden, så kommer du till en sajt där du kan kolla upp ditt eget soltecken enligt Mayaindianerna! Själv blev jag en STAR, vilket tycks innebära att jag är en generös, glädjespridande, fertil pratmakare med stor övertalningsförmåga, typ… 🙂

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Anden, Astrologi, Astronomi, Historia, Indianer, Informationsåldern, Internet, Kultur, Kuriosa, Livsåskådning, Matematik, Mayakalendern, Mexiko, Mytologi, New Age, Nyandlighet, Psykologi, Rymden, Själen, Universum, Vetenskap. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 14 juli 2009 enligt Mayakalendern

 1. madonnan skriver:

  Intressant!

  Jag blev Seed eller Night om jag tar på dagen innan (vilket man skulle göra om man är född före 3 på morgonen) – vet dock inte vad som stämmer på mig bäst och får nog slå upp ett par ord innan jag vet det…

  Bra tips! Ha en bra dag, Sam Zodiac 🙂

  • Sam Zodiac skriver:

   Ja, du brukar ju gilla att kolla upp sånt här, tycker jag mig minnas. 🙂

   Kul att du tyckte det var intressant. Konstigt, egentligen att det stämmer så pass väl, oavsett vilken typ av astrologi man än tillämpar!
   Och ändå är det ju inte så allmängiltigt stoff.

 2. Amlor skriver:

  Kopplar (i vanlig ordning) inte riktigt hur jag ska göra det här. Blir alldeles stressad av att Madonnan verkar fatta.
  Nio är för övrigt mitt ”lyckotal”. Hur nu det kan komma sig? Inget vad gäller siffran nio har spelat någon roll i mitt liv.
  Fix idé = Jungfru? Jungfru = Pucko? Där träffade jag nog huvudet på spiken!

  • Sam Zodiac skriver:

   Om du klickar på bilden här ovanför, kommer du först till sidan med Maya-astrologi. Scrolla ned tills du ser texten:”What is your Mayan Sun Sign? Click here to find out!” på en banner. (Olika nationsflaggor under texten)
   På den nya sidan presenteras Mayaastrologins grunder och om du scrollar ned tillräckligt långt, finns det fält där du kan fylla i dina födelsedata och räkna ut ”vad du blir”, hehe..

   Lycka till, Amlor! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s