Hjärnan vs Medvetandet http://medvetandetsuppkomst.wordpress.com/syfte/

Alla datorer jag känner till har en användare, som tillgodogör sig de uppgifter och den info datorn kan leverera.

All computers that I know of have a USER. Someone that uses the information presented by their computer.

AlltLjusPåMig!

Att HJÄRNAN (som jag uppfattar som en biologisk dator) INTE skulle ha en användare, anser jag fullkomligt uteslutet och förryckt.

ConsiounessUniverse

The idea that the brain (which I believe is a biological computer) SHOULD NOT have a user, I percieve as a crazy thought that is totally meaningsless.

VAD/VEM denna användare skulle kunna tänkas vara..? Mitt MEDVETANDE, förstås! Vad annat..?

But in that case: WHO/WHAT is that user..? Well.. as far as I can understand, it’s my consiousness!

Molecular Thoughts

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Livet. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hjärnan vs Medvetandet http://medvetandetsuppkomst.wordpress.com/syfte/

  1. Christer Brodén skriver:

    Medvetandet kallas Blicken, när vi lägger det på något. Det är en orm (egyptisk giftsnok), som är ansluten till vårt huvuds dator med stjärten. Här får du bilder hur det kan se ut http://christerbroden.wordpress.com/2013/11/20/197/ I den länken (ovan) beskrivs både hur Blicken ser ut och hur den låter. Med tanke på det du skrivit, kan följande, med flera antika bilder, kanske väcka din blicks intresse. Det finns mer. http://christerbroden.wordpress.com/2013/12/19/populara-blickar/ http://christerbroden.wordpress.com/2014/01/09/evolutionen-ar-gud/
    http://christerbroden.wordpress.com/2014/02/25/pussy-riot-i-knossos/ http://christerbroden.wordpress.com/2014/04/02/mera-asa-sara-och-serafer/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s