Good news…

Hmmm… Undrar just om Björn Fries (en tidigare regerings narkotikapolitiske rådgivare) gått och blivit vänsterpartist..? Hade för mig att han var sosse, men en polare upplyser mig om att han bytte parti inför senaste riksdagsvalet.
Om V står bakom det han säger i den här debattartikeln, så innebär det ett välkommet avståndstagande från den moralism som tidigare kännetecknat vänstern i Sverige!
Nåja- Björn är ju astrologiskt sett Tvilling och vi tillhör ju ett flexibelt tecken. Vissa elaka tungor vill t o m göra gällande att vi ofta är opportunistiska kappvändare, hehe….

Björnfries

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s