Behöver du reparera din DNA…?

I så fall du kanske ska lyssna/titta på det här:

Det är Frequency 528 Hz, den mirakulösa frekvensen som transformerar och reparerar DNA, du hör i den här videon. Och hör/ser i denna video…


”Kärlek har ett speciellt ljud och en speciell färg”, hävdar doktor Len Horowitz, som utbildats vid Harvard-universitetet i USA.

…eller den här…

-Vi vet att ”Kärleks-signalen”, 528 Hertz, är bland de sex viktigaste skapande frekvenserna i universum, för matematiken ljuger inte, fortsätter dr Horowitz. Geometrin i Universums fysiska verklighet reflekterar genomgående denna musik. Dessa rön har forskare kommit fram till oberoende av andra och de är empiriskt bevisade! säger dr Horowitz.

Det ”C” med frekvensen 528 Hz som används till att reparera DNA, skiljer sig något från vårt ”vanliga” C, vilket ligger på 523,3 Hz. 528 Hz-varianten ingick i en antik musikskala som kallades Solfeggio-skalan.

Ja, som du säkert märker, finns det en uppsjö av frekvensbaserade videon på YouYube som är designade att åstadkomma de mest skiftande effekter. Det finns frekvenser som anses återskapa strukturerna för din andliga uppbyggnad, din förmåga att bevara goda relationer etc etc…
Varför inte botanisera lite själv där?
Lycka till med dina försök att hitta det som funkar bäst för dig! 🙂

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Allmänbildning, Förändring, Förvånande, Hälsa, Informationsåldern, Kärlek, Kultur, Kunskap, Kuriosa, Livet, Lycka, Manipulationer, Nyheter, Välbefinnande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s