Det finns flera…

…som använder sig av Nya Tidens teknologi för att nå det eftertraktade NU-stadiet. Här har vi en video från Marcus Knudsen- en snubbe som använde sig av Gyllene Snittets principer för att nå sitt mål.

Marcus konkurrerar med Bill Harris och Holosync

Marcus konkurrerar med Bill Harris och Holosync

Marcus konverterade matten bakom Gyllene snittet till ljud

Marcus konverterade matten bakom Gyllene snittet till ljud

Faktum är att jag själv funderat över om inte detta vore möjligt, men till skillnad från mig, som saknade de nödvändiga kunskaperna och know-how:et, lät Marcus inte detta stanna på idéstadiet, utan realiserade sitt Bliss Coded sound! 🙂
Dessvärre tycks det inte som om han har något gratisspår av sin uppfinning, som man skulle kunna testa utan att behöva betala för det, vilket jag tycker är en smula märkligt. Om produkten är så bra som han påstår, skulle man ju kasta sig över beställningsformulären direkt efter första genomlyssningen, eller hur…? 🙂
Emellertid har han en pengarna-tillbaka-garanti, så kanske de tveksamma ändå kan förmå sig att chansa lite?

Läs även andra sälla (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Alternativmedicin, Anden, Avslappning, Ändrade medvetenhetstillstånd, Bill Harris, Centerpointe, Chakran, Eckhart Tolle, Egoorienterat, Experiment, Förändring, Forskning, Frihet, Hälsa, Healing, Hjärnan, Holosync, Informationsåldern, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Lycka, Manipulationer, Meditation, Mindblowing, New Age, Nuet, Nyandlighet, Panteism, Perception, Personlig utveckling, Psykologi, Reklam, Revolutionerande, Själen, Symboler, Teknologi, Teorier, Tester, Tips, Universum, Uppfinningar, Varseblivning, Välbefinnande, Vetenskap, Video, YouTube och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det finns flera…

 1. Marcus Knudsen skriver:

  Hej!

  Jag såg att det ramlat in lite besökare till min websajt från denna blog och blev så klart nyfiken 🙂
  Tackar för omnämnandet! Vill samtidigt passa på att påpeka att man nu får 2st 9 minuters helt gratis demo’s på Bliss code-ljud på sajten! (dvs totalt 18 minuters öron-godis).

  P.S: Jag gillar din blogg!

  Mvh
  Marcus Knudsen

 2. Sam Zodiac skriver:

  Wow!
  Det låter bra, Marcus! Ska genast bege mig dit! 🙂

  Kul att du gillar bloggen!

  Och tack för ditt bidrag till medvetandehöjning på globen!

  Ha det så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s