Klickade på marijuana-länken…

…i Bloggportalens Bloggsök ”Mest sökta termer senaste veckan” och fann till min stora förvåning (och förtjusning) att en av Expressens ledare för ovanlighetens skull speglade mina egna åsikter. Det händer långt ifrån dagligen! Vägen dit gick genom projO’s blog (av Hanna).
Ledarartikeln av Johannes Forssberg som jag länkar till hade tydligen införts under min tid som icke-bloggare- redan den 21 mars. Då går ju den transiterande Solen in i Vädurens tecken och ett nytt astrologiskt år börjar.
Vem vet… kanske blåser förändringens vindar genom gamla Svedala, trots allt..?

Dessutom uppmärksammade jag en annan intressant blogg i det här sammanhanget, nämligen…

Isabella Lund (Ja, just det… klicka gärna!) 🙂

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Astrologi, Bloggning, Bloggosfären, Cannabis, Drogdebatten, Droger, Expressen, Förbud, Journalistik, Juridik, Lagar, Legalisering, Marijuana, Media, Medicin, Politik, Tidningar och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Klickade på marijuana-länken…

 1. Magnus Berg skriver:

  Mer knark åt folket!

  Jag fick ett litet paket knark i fredags. Men när jag skulle köra Grand Prix 4 så strulade fucking Windows och jag hade blivit för stenad för att orka fixa med det. Så det fick bli TV och en STOR godispåse.
  På lördagen fixade jag Windows och körde Grand Prix 4 med den närvaro som är så fantastiskt upplyftande, och som man måste ha för att hänga med. Sedan kollade jag Moto GP (motorcyklar på asfaltsbana) och åt en ny STOR påse godis. Den tuggade jag på till halv sju-tiden. Sedan hade jag inte något annat att äta än fiskpinnar, pasta och ost. När jag hade ätit det var jag så proppmätt och så däst att jag gick och lade mig och sov.
  Man behöver få vila hjärnan ibland och bara vara lycklig.

  För övrigt var jag själv omnämnd på Gotlands Folkblads ledarsida i lördags. 😉
  http://www.helagotland.se/ledare/artikel.aspx?articleid=3488740

 2. Sam Zodiac skriver:

  Hmmm… om du åtminstone hade haft vett att sätta ”knark” inom citationstecken, Magnus.

  Man ska inte uppmuntra ett oriktigt språkbruk, även om myndigheter och sensationspress

  gör det.

  ”Charmanta ordalag” låter inte riktigt som du, Magnus! 😉

  Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s