Besöker en gammal arbetskamrat…

…från min tid i skogen. Arbetade inom ett skogsprojekt som anordnades av Länsstyrelsen för ett par år sedan och lärde då känna denne man, som är något av en teknisk tusenkonstnär. Nu har vi suttit vid hans köksbord, klämt en och annan bärsa och snackat gamla minnen och nya planer. Dessutom har vi garvat åt Derren Browns videosnuttar-

bild-2-004.jpg

Han kallas gemenligen Greven och är väl något av en profil här i Hemse, välkänd av de flesta i min umgängeskrets, åtminstone.. (Han ser en aning bakis ut på bilden, men nu är han i strålande form!) 😉
Försöker fixa skjuts hem till Eksta med alla matvarorna. Det är inte lätt att vara billös på den här ön, jag lovar! 😦
Fortsätter blogga när och om jag kommer hem idag.
Ha det!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Alkohol, Öl, Derren Brown, Drycker, Egoorienterat, Eksta, Foto, Gotland, Hemse, Nostalgi, Nyheter, Vardag, Vänner, Video och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Besöker en gammal arbetskamrat…

 1. pruddelutt skriver:

  Och så trodde man att man hamnat fel igen…Snyggt blev det !

 2. madonnan skriver:

  *S*, hoppas du kommer hem i bra form, du kan ju lifta kanske… 🙂

 3. agapanthus skriver:

  Just nu ser han ju riktigt pigg ut 😉 Men det är väl inte någon av er som är innan kvällen är slut kan jag tänka. Hoppas du hittat hem till imorgon i a f när barnen kommer.
  Ring mig när du kommer hem

 4. Sam Zodiac skriver:

  Hehe… ja ibland blåser förändringens vindar, Prudie! Jaså, även du gillar den lite strikta, något konservativa stilen? Hmmm… Nå, vad säger du nu då, när jag blaffat på med en gulorange färg och planeten Uranus i headern? För skrikigt och vulgärt, eller…?

  Jodå, jag tog mig hem i en hyfsad form i alla fall, madonnan. Men eftersom Greven skulle till jobbet, saknade reservnyckel samt har en ytterdörr utan patentlås, var jag piskad att ta tidigaste bussen till Levide och sedan cykla hem med all packning och ett i det närmaste tomt bakdäck. Pust! säger jag bara! 😦

  Ja, som du redan förstått, kan du pusta ut du också, agapanthus! Jag är som sagt redan hemma! 😀 Fyller på luren och pinglar dig snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s