Dagens illusion

En rykande färsk Akiyoshi-illusion från gårdagen. Cirklarna är lika stora, fast den vänstra förefaller större. Den röda färgen är också helt identisk i de bägge cirklarna, fast ögat luras att tro annorlunda. Klicka för större bild!

colorsizeillusion.jpg

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Bildgåtor, Hjärnan, Illusioner, Japan, Kuriosa, Manipulationer, Mindblowing, Prof. Akiyoshi, Tester, Underhållning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dagens illusion

 1. znogge skriver:

  Snacka om att ögonen är lättlurade! Behöver väl inte kontrollmäta;-))

  Ha en bra kväll!
  Kram!

 2. Sam Zodiac skriver:

  Nej, jag tror inte det, znogge! 😀 Vi har ju gjort det så många gånger nu, du och jag, och det visar sig ju alltid att Akiyoshi har rätt, hehe…
  Kram!

 3. ::: sinkadus ::: skriver:

  Den här hade jag själv inge problem med faktiskt… konstigt nog… Akiyoshi brukar ju kunna lura mig med… 🙂

  Trevlig helg…

 4. Sam Zodiac skriver:

  Nej, det där är märkligt, sinkadus! Jag har märkt att det är väldigt olika på vad som skapar problem med vår perception. Det den ene ser utan någon som helst svårighet, kan orsaka oöverstigligt krångel för en annan av mina besökare! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s