Another stroll down Memory Lane…


Daniel och Sabina bor i det idylliska lilla samhället (f d stad) Säter i södra Dalarna. Om du klickar på bilden, kan du avnjuta fotografen Göran Bengths bilder från den stad jag bodde i under min uppväxt.

My Mama

Min mamma Sylvia någon gång under 1950-talets första hälft, förevigad av min pappa Calle Christiansson

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Allmänbildning, Barn, Bloggning, Dalarna, Danny, Egoorienterat, Familj, Livet, Mamma Sylvia, Pappa Calle, Sabina, Säter, Släkt, Underhållning och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Another stroll down Memory Lane…

 1. Znogge skriver:

  Göran Bength har stött på tidigare nämligen inne hos min bloggkollega Skatan!

  Fotot på dig och din pappa är verkligen bra. Är det en cigg du har i handen?

  • Sam Zodiac skriver:

   Ja, naturligtvis är det en cigg! Det här var ju på 70-talet, remember..? 😉
   Nåja, sanningen att säga var ciggen Lasse fotografs idé, men jag hade inget att invända mot arrangemanget.

 2. Sam Zodiac skriver:

  Jag är nog mera inne på Znogges linje i det fallet, även om jag i dagens läge naturligtvis framstår som ett ”dåligt föredöme” när jag sitter med en giftpinne i krattan, hehe..
  Men eftersom det här är ett slags tidsdokument, så får vi väll bjussa på det, eller hur..?
  😉

 3. Sam Zodiac skriver:

  Jag är ingen anhängare av vare sig bilbälten eller cykelhjälmar, eftersom alla sådana företeelser vittnar om brist på tillit till Försynen.
  Om vi antar att det verkligen skulle vara så att det existerar en god, intelligent Kraft, som skapat allt vi känner till, så är ju vår säkerhetshysteri ett uttryck för att vi spottar den här gudomen rakt i ansiktet och säger:
  -Vi tror inte att du grejar det här! Vi tror att det säkert händer något som är negativt och skadligt, om vi inte skyddar oss allt vad vi förmår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s