Fy FA-A-AN, vad ni är dåliga…

…på att kommentera! Skärp er lite nu, OK..?!
SÅ dj-a mycket energi tar det inte att lämna en kommentar
på den webbsida ni för tillfället befinner er på, l r hur..?!

Get a grip, will you..?!

OBS!

Detta gäller inte Znogge, Madonnan, eller SysterKanini, vilka har haft tillräckligt med folkvett för att förstå att man inte bara kan TA energi (vilket ni alltså gör när ni betraktar resultaten av mina kreativa ansträngningar), utan insett att man också bör GE något tillbaka. Förslagsvis  i form av feedback!

Kan man möjligen få en kommentar på det här inlägget..?

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Bloggning, Egoorienterat, Gnäll, Livet, Madonnan, WP, Znogge och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fy FA-A-AN, vad ni är dåliga…

  1. Znogge skriver:

    Det kan man och jag håller med! Ett tassavtryck är alltid trevligt 😉

  2. Sam Zodiac skriver:

    Morr… Ja, jag menar att om jag har ett snitt på runt 400 besökare per dag, så tycker jag nog att LITE FLER kunde vara kreativa och lämna ett tassavtryck, som Znogge kallar det!
    Men uppenbarligen är folk i allmänhet så pass förslöade att de bara orkar konsumera. (Fnys!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s