Finn Fem Fel..!

Det är något galet med den här bilden. Vad…?

Rubriken på inlägget påminner om gamla tiders veckotidningar med två fixeringsbilder, där man skulle hitta fem saker som skilde de till synes identiska bilderna åt. Men här gäller det istället att hitta endast en logisk kullerbytta i varje bild. Men eftersom det handlar om fem bilder, så funkar ju rubriken ändå, eller hur..? 🙂

Jag testar WP:s funktion att blogga via e-posten, så det ska bli intressant att se resultatet..! 🙂

Jaha… så blev det. Nåja, om du klickar på en bild i taget, så förstoras den, så att du kan granska den mer i detalj, tydligen.
Personligen tror jag att jag klurat ut alla utom tuppen,men det kan ju bero på mina bristfälliga anatomiska kunskaper inom zoologin, hehe..

Sam Zodiac
samzodiac

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 1920-tal, Barn, Bilar, Bildgåtor, Bloggning, Djur, Egoorienterat, Grafik, Internet, Kuriosa, MOI, Nostalgi, Perception, Solen, Tankenötter, Tuppar, Underhållning, Utmaningar, Veckans bildgåta, Wordpress, WP och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Finn Fem Fel..!

 1. kim skriver:

  å här e det tvärtom, tuppen va den enda jag hittade felet på.

  • Sam Zodiac skriver:

   OK Kimpa, vad är det, då…? Simhuden mellan tårna, eller..? 🙂

   Vad jag i övrigt tror kan vara felaktigheter är:

   1 ”Kåpan” på vattenkannan sitter placerad bak i stället för fram

   2 Repen på gungbrädan sitter inte i dess mitt

   3 Klockan i tornuret visar på 1, fast det är solnedgång

   4 Övergångsställen för gående saknas (?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s