Midi, Ram och den nya Pärlan

Birk, som Midi egentligen heter, i Volvon. Tekniske grannen Ram inspekterar nyförfärvet.

Birk, som Midi egentligen heter, i Volvon. Tekniske grannen Ram inspekterar nyförfärvet.

Äntligen ser exet Agapanthus och pojkvännen IndianPeters (Pedro) bilbekymmer ut att vara ur världen! 🙂 Må vara att 745:an är törstigare än Mazdan, men driftsäkerheten är förhoppningsvis bättre. På bilden ovanför provligger Birk bagageutrymmet, medan min mekaniskt kunnige granne Ram genomför en optisk inpektion av Volvon.

Den krånglande Mazdan som bilhandlaren nu annonserat ut på blocket för 8 500 bagis, till förra ägarnas chock. :)

Den krånglande Mazdan som bilhandlaren nu annonserat ut på blocket för 8 500 bagis, till förra ägarnas chock. 🙂


Läs även andra biltrötta (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Agapanthus, Annonser, Barn, Bilar, Birk, Burgsvik, Egoorienterat, Eksta, Familj, Förtretligheter, Fordon, Foto, Gotland, Grannar, IndianPeter, Internet, Irritationsmoment, Joel, Kommers, Kommunikation, Livet, Mamma Sylvia, Mazda, Midi, Mobilbilder, Motor, Pedro, Pengar, Vardag, Vänner, Våren, Volvo och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Midi, Ram och den nya Pärlan

 1. Znogge skriver:

  Kanske läge att varna eventuella köpare…

 2. Sam Zodiac skriver:

  Hehe… tänkte det, men om jag låtit regnumret stå kvar, hade det väl retat den nye säljaren så till den milda grad att han stämt mig för sabotage av hans affärsverksamhet, eller något i den stilen. 😆

  Diskuterade saken med Agapanthus och vi kom överens om att dölja numret. Dessutom vet vi ju inte om man trots allt åtgärdat felet på verkstad.

 3. Znogge skriver:

  Så kan det ju förstås vara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s