Dag 3 på Chili…

…avlöpte väl. Jag börjar så smått lära mig de olika rutinerna, men ännu återstår förstås en hel del att köra in i programmet. 🙂

Problemet är att under själva lunchrushen så har inte mina kollegor så otroligt mycket tid att instruera mig, utan är själva upptagna med att hålla igång ruljansen. Men de små goda råd jag får, uppskattas mycket och jag tror inte att jag tillhör den alltför svårlärda typen.
Något jag gillar högt och rent, är att jag ingalunda är hänvisad till diskrummet, utan har allehanda arbetsuppgifter som t ex att duka av och torka borden. I samband med det finns ju alltid tillfällen att visa upp en serviceorienterad sida av sig själv genom att fråga om maten smakar bra, tillönska gästerna en smaklig måltid etc.

Chili är en lunchrestaurang. Vill man i Visby äta asiatiskt på kvällstid, finns China på Södertorg.Chili är en lunchrestaurang. Vill man i Visby äta asiatiskt på kvällstid, finns Restaurang China på Södertorg.

Interiörbild av köket på Chili

Interiörbild av köket på Chili

Vy från matsalen

Vy från matsalen

Och så här ser dagens meny ut:

Läs även andra matglada (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Annonser, Asiatiska köket, Egoorienterat, Gotland, Jobb, Kommers, Livet, Livsmedel, Mat, Restaurang, Utbildning, Vardag, Vegetarianism, Visby och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dag 3 på Chili…

 1. madonnan skriver:

  Det verkar ju trevligt att jobba där och ser mysigt ut på bilderna. Bra att de har en vegetarisk rätt på menyn också!

  Lycka till i fortsättningen:)

 2. Sam Zodiac skriver:

  Jodå, det är verkligen kul att få en inblick i det asiatiska köket- i dubbel bemärkelse! 😀
  Ja, jag är lite förvånad över att de vegetariska alternativen inte framhålls lite mera i reklamen, för det verkar onekligen som om mina kollegor är måna om att tillgodose även din typ av matkonsumenter, haha…;)

  Tack för det, madonnan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s