J K Rowling visade BH:n i Hollywood

bra

-Oh, gosh! utbrast den idag 43-åriga Harry Potter-skaparen J K Rowling (hon fyllde år igår), när en journalist påpekade att hennes krämfärgade BH syntes vid en högläsningsstund i Hollywood den 15 oktober förra året. Nu kan du få ställa vilken fråga du vill, så besvarar jag den!

Det hela utspelade sig när hon mötte en grupp barn för att göra reklam för sina Harry Potter-böcker och när hennes lågt skurna klänningsurringning gled ned och orsakade mycket fniss bland hennes unga åhörare.

Utan magisk hjälp att tillgå, fick den rodnande författaren själv snabbt korrigera klädseln för att undgå ytterligare förlägenheter.

j k rowling

J K Rowling föddes 31 juli 1965, vilket gör henne till Lejon, astrologiskt sett.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Astrologi, Barn, Biografi, Fadäser, Harry Potter, Hollywood, Horoskop, J K Rowling, Kultur, Kuriosa, New Age, Ungdom, USA, Wikipedia och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till J K Rowling visade BH:n i Hollywood

 1. madonnan skriver:

  Hon har verkligen gjort det bra; vilket flyt och troligen en enorm talang (jag tillhör de få som ännu inte har läst Harry Potter…). Det där med bh:n var väl inget att göra så stor affär av, jag tycker gott den kunde ha synts för det såg inte vågat ut alls ju!

  Ha en god dag i solen!

  🙂

 2. Du har också hakat på ser jag!
  🙂
  kram

 3. Sam Zodiac skriver:

  madonnan: Haha… nej, det där är verkligen ingen big deal, men eftersom jag tänkte blogga om henne på födelsedagen igår, fast det inte blev av, så gjorde jag en liten grej med henne idag istället. Hittade BH-storyn på bildsöket och tyckte att den var småkul.

  Njut av den stora luman i skyn, du med! 🙂

  Birgitta: Tänk att jag misstänkte nästan att du skulle droppa en så’n kommentar, haha..! 🙂

  Kram!

 4. anjelina skriver:

  harrys skapare/J K Rowlings är grym trots Bh-problemet:)

 5. agapanthus skriver:

  Ja det är nåt visst med Lejonen från -65 😉

 6. Sam Zodiac skriver:

  anjelina: Håller helt med dig, anjelina! 🙂

  agapanthus: Haha… hade så smått förväntat mig en liknande kommentar från det hållet!

  Tja, vad ska jag göra? Får väl hålla med en gång till, då! 🙂

 7. Therse Forsgren skriver:

  Kändisarna har gjort de förr och dom gör det igen… FASHION!!!
  Kolla själva: http://www.finest.se/articles/article.php?aid=1689

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s