Nationaldag på Gotska Sandön

Avfärd; Utsikt bakåt från bryggan över akterdäck på m/f Gotska Sandön, tillhörande Utö Rederi. Farten är runt 18 knop. Gotland har redan försvunnit i fjärran.

Grannarna i parhuslägenheten bredvid min- bloggaren flaschtacc, maken Ram och sonen Jeppa– (kompis till Maxi) valde att tillbringa nationaldagen på ett exotiskt ställe- f d militärt område, nämligen Gotska Sandön. Ram har tagit bilder och skrivit informativ text till dessa, som jag tänker lägga ut ett urval av här på bloggen till allmän förnöjelse. 🙂 Häng på och kolla in ett annorlunda svenskt utflyktsmål!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Barn, Bloggning, Bloggosfären, Eksta, Foto, Gotland, Gotska Sandön, Grannar, Historia, Kultur, Kuriosa, Marint, Militärt, Naturen, Naturscenerier, Resor, Sverige, Vänner, Wikipedia och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nationaldag på Gotska Sandön

 1. pruddelutt skriver:

  Dit skulle jag väldigt gärna vilja åka!

 2. znogge skriver:

  Verkar spännande!

 3. madonnan skriver:

  Ser jag fram emot att läsa. Har hört att det ska vara väldigt fint där:)

 4. ::: sinkadus ::: skriver:

  jag med… jag vill också åka dit … 🙂

 5. Sam Zodiac skriver:

  Vi får väl ordna en gruppresa för WP-bloggare, då! 🙂 Vem tar på sig att arrangera?
  (Åker bergis på det själv, eftersom jag bor på Gotland!) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s