Är du vänster- eller högerhjärnad?

Fick en test via astrologycom.jpgdär man kan få klarhet i vilken av hjärnans hemisfärer som är den mest dominerande. Vänstra anses vara den ”manliga” och har med rationellt tänkande och detaljer att göra, medan den högra ”kvinnliga” halvan har visuell presentation och kreativitet på agendan. Testet är ganska kort, men rätt kul. Klickar du på bilden nedanför, så kommer du dit. Eventuellt får du registrera dig, men det är kostnadsfritt.

braintest.jpg

Så här gick det i alla fall för mig:

sambrain2.jpg

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Allmänbildning, Egoorienterat, Hjärnan, Internet, Personlig utveckling, Psykologi, Tester, Underhållning, Vetenskap. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Är du vänster- eller högerhjärnad?

 1. Miss Terious skriver:

  Men det var väl ändå positiv fakta för dig. Själv betvivlar jag starkt att dom har rätt. *fnissar*

  Ett årshoroskop för mig betyder lättnad. vad det än bjuder på. Men vi ”payar” här på min sida av världen.
  Du vet ju att allt är av stor vikt för mig så försök inte slänga free stuff här inte. 🙂

  Ett självklart tack till det hela säger jag ju givetvis. Du anar inte vad jag andas ut av information, vare sig det är gott eller ont. Är det gott lutar jag mig tillbaka en stund, är det ont tar jag i med mer krafter.

  Miss T ger sig inte!
  Kram! 🙂

 2. Miss Terious skriver:

  Tillägg: Att göra det här testet när jag för ovanlighetens skull tycker att allt liknar vad det ska likna (så gott det bara kan) är nog direkt förödande. 😉

 3. Sam Zodiac skriver:

  På vilket sätt skulle dom inte ha rätt, menar du? Vad är det du betvivlar och varför fnissar du, Miss T? 😀
  Nej, du ger dig inte i första taget; det har jag förståt, hehe… Och det går säkert bra med testet också!
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s