Dagens tarotkort (1 juli -07)

5ofswords.jpg

Det är ganska olika hur tarottolkare läser korten, har jag märkt. Jag kan inte direkt påstå att Internet Tarots tolkning idag överensstämmer med min verklighet, så jag översätter istället valda delar av texten som kom med mailet från astrology.com:

Enligt den texten kan jag idag idag utkämpa eventuella verbala bataljer framgångsrikt. Allt jag behöver göra är tydligen att välja dem med omsorg. Detta placerar mig i en utmärkt position, påstås det. Jag vet när det är läge att hålla tillbaka, lägga ner diskussionen eller helt enkelt gå iväg från den. Jag är en överlevare och inte lätt att besegra, hävdar man vidare. Jag har kraft att vara flexibel och jag ägnar mig åt rent spel.

Nåja, vi får väl se hur dagen blir! Om ni klickar på kortet så kommer tolkningen som jag inte känner stämmer så bra i nuläget.

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Allmänbildning, New Age, Tarot. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagens tarotkort (1 juli -07)

 1. madonnan skriver:

  Hej Sam,
  undrar bara om det är du som lämnat en kommentar på min andra blogg om stjärntecken? 🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  Javisst! Framgick inte det? 😉

 3. madonnan skriver:

  Nej, det stod bara anonym. Men jag misstänkte att det var ngn mkt kunnig person, som du förstås! 🙂

  Kul 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s