-OMG! Det är ju faster Alma!

Leon med Almagenerna

Mina tre yngsta söner Joel (a k a Neo), Birk och Leon har varit hos mig i Eksta över helgen. Med jämna mellanrum brukar jag ställa upp dem framför kameran för att dokumentera de utseendemässiga förändringar de genomgår. Två av dem Neo och Leon (båda Vädurar) är veritabla linslöss, så det är inga större problem att få bilder på dem. Den mellersta i åldershänseende, (Birk, Oxe)  är däremot ett mera svårfångat fotoobjekt p g a sin ovilja att avbildas fotografiskt. Jag kan vara glad om jag får en halvsuddig bild med rörelseoskärpa  på honom. Alternativt skarpa bilder med surmulen uppsyn.

När jag såg fotot här ovanför i telefondisplayen, fick jag en smärre chock! Visserligen har folk sagt att Leon nog är den av de tre  som till utseendet mest påminner om mig, och det tycker jag väl själv också. Men jag var inte förberedd på att en ung, manlig version av min faster Alma skulle uppenbara sig i displayen! Snacka om att generna kan slå genom! Och Leon tyckte nog mest att det hela var festligt, för jag hörde inte honom knorra över att bli jämförd med en vithårig gammal dam som flyttat till en högre dimension för flera årtionden sedan.

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Egoorienterat, Familj, Förändring, Foto, Kuriosa, Leon, Livet, Mobilbilder, Pappa Calle, Rosor, Släkt och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s