Äntligen en Tiger i burken!

Mac OS 10.4.11 aka Tiger är på plats! Äntligen! :grin:

Mac OS 10.4.11 aka Tiger är på plats! Äntligen! 😀

Inte helt utan vissa svårigheter lyckades jag bränna den från Pirate Bay nedladdade Mac OS 10.4, som sedan uppdaterades via Apples programuppdatering. Snålheten griper omkring sig. När jag började med Mac runt 1990, var det ingen som skulle komma på den befängda idén att ta betalt för ett system, som ledigt rymdes på en diskett, haha…! Nu krävs det omsorgsfull bränning och goda råd från de fildelande vännerna på nätet om en fattiglapp som jag ska ha råd att uppdatera systemet! 😆

Rubriken anspelar på en slogan som oljebolaget Esso körde hårt med någon gång på 70-talet, men som de unga bloggbesökarna naturligtvis inte känner till. ”Stoppa en tiger i tanken!”.
Självfallet förvanskades denna slogan på fredagseftermiddagen till ”Stoppa en tiger i tanten! (hö,hö…)!” av de med spritflaskorna smusslande snubbarna inne i den trivsamt rökiga lokalen som utgjorde Bergmans fik i Säter. 😀

Läs även andra nostalgiska (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 1970-tal, 1990-tal, 2000-tal, Alkohol, Allmänbildning, Apple, Brännvin, Datorer, Droger, Egoorienterat, Esso, Fräckisar, Humor, Internet, Livet, Mac, Macintosh, Nostalgi, Säter, Sverige, Teknologi, Tigrar, Tobak, Ungdom, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Äntligen en Tiger i burken!

  1. darren asplöw skriver:

    Tiger stilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s