Lucy x 2

LucyJag såg nyligen en trailer med ett innehåll som roar mig mycket, i synnerhet just nu när jag är inne på tankegångar om att den teknologiska utvecklingen går med en sådan rasande fart att det förmodligen bara är en tidsfråga innan någon människa får ett chip implanterat, så att hen kan uppnå en intelligens som vida överstiger medmänniskornas.

(Jag står i första frivilligledet om någon skulle ha ett dylikt chip och ville experimentera på folk! 🙂 )

Hur som helst- trailern jag såg var från filmen Lucy i regi av Luc Besson och med bl a Scarlett Johansson och Morgan Freeman i rollistan. I och för sig kan man kanske tycka att man i filmen drar väl höga växlar på att den ofrivilliga drogmulan Lucy (som tydligen blir neddrogad på ett party, bortförd och uppsprättad samt fylld med en ny mirakeldrog som gör att hennes användningsgrad av hjärnan hela tiden ökar) får en spark i magen, varvid förpackningen i hennes mage brister och drogen gradvis sipprar ut i hennes kropp. Det verkar nämligen inte finnas någon ände på allt hon kan göra med sitt kraftigt ökade hjärnanvändande.

Hennes observans och snabba slutledningsförmåga må så vara, men när hon kan stoppa, eller i varje fall kraftigt sakta ned tidsflödet, kasta fiender i väggen med blotta handrörelser etc, insmyger sig förstås en viss skeptisism hos tittarna.

Men ändå- JAG tycker åtminstone att det ska bli kul att se rullen och tänkte bjuda på ett smakprov, följt av en parodi. Enjoy!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s