Drömdatorn…

Drömdatorn...

…är väl kanske att ta i. Men det är i alla fall så nära jag kan komma just nu med mina begränsade ekonomiska tillgångar.
Datorn som jag så stolt poserar med är en MacBookPro av 2007 års modell, som dock inte är mera vintage än att den klarar av senaste MacOSX-versionen Mavericks.

Modellen kom tidigt i juni 2007 och är alltså en ”Tvillingdator”- den första jag ägt. Borde ju rimligen komma bra överens med den, eftersom jag själv har Solen i Tvillingarnas tecken. 😉

Datorn är nära nog i mint condition och är dessutom begåvad med hyfsat RAM-minne (4GB, uppgraderbart till 6) och High resolution-display, vilket gör filmskådande på den stora skärmen till en mycket njutbar upplevelse.
Återstår sedan att införskaffa en SSD-drive istället för den konventionella 250GB hårddisk som nu sitter i burken.
Då blir det riktigt klös i den gamle veteranen! 🙂

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Egoorienterat, Kuriosa, Livet och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s