Dagens Akiyoshi

Lutande bågar-illusion

Lutande ”bågar”-illusion

”Arc tilt illusion”

Arcs have the same center but appear to be distorted.

Copyright Akiyoshi Kitaoka 2013 (August 8)

Även om dessa svartvita ”bågar” tycks luta åt alla möjliga håll,
så har de faktiskt ett gemensamt center!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, 2010-tal, Akiyoshi, Allmänbildning, Egoorienterat, Forskning, Hjärnan, Illusioner, Kitaoka, Kuriosa, Livet, Perception, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagens Akiyoshi

 1. Znogge skriver:

  Det där var en extremt lurig bild 🙂 Mina ögon hänger inte med i alla fall!

  Ha en bra höst själv!

  • Sam Zodiac skriver:

   Har förstått att dina ätteläggar har spritt sig något över klotet…
   Hur går det för dem (och dig) nuförtiden…? 😳

   • Znogge skriver:

    Det blir ett sent svar! Sonen är hemma från Brasilien några veckor nu. Själv var jag där i december och hälsade på. Yngsta dottern är hemma igen och har börjat plugga så bara en är på vift. Själv hankar jag mig fram 😉 Hoppas allt är bra med dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s