Dagens illusion

Sammandragande blå blommor

”Contracting blue maple leaves”

Each leaf appears to contract.

Copyright Akiyoshi Kitaoka 2013 (June 4)

Det var ett tag sedan jag bloggade kontinuerligt nu, men här kommer i alla fall en Akiyoshi av sent datum. Visserligen kallar han illusionen för ”Contracting blue maple leaves”, men personligen har jag väldigt svårt för att se likheten mellan dessa objekt och lönnlöv, så jag tog mig friheten att döpa om den här illusionen till ”Sammandragande blå blommor”. 🙂

It was quite a while since I published anything in my blog, but here comes, at last, another Akiyoshi illusion. He calls it ”Contracting blue maple leaves”, but since I fail to spot the similarity between these objects and maple leaves, I took the liberty of giving them another name all togheter; ”Contracting blue flowers”. 🙂 (Feel free to click the image!)

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Kuriosa, Psykologi, Underhållning, Vetenskap och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s