Dagens Calleman: Ny Maya-kalender funnen!

Lite uppdatering om hur det går med Mayakalendern, kanske..?

Enligt den nyupptäckta kalendern ska jorden/världen existera länge till.. 🙂


En ny Mayakalender som spänner över längre tid har nyligen upptäckts!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2010-tal, Allmänbildning, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Informationsåldern, Kuriosa, Livet, Psykologi, Tips, Underhållning, Världen, Vetenskap, Video, YouTube och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagens Calleman: Ny Maya-kalender funnen!

 1. kalebass skriver:

  Ja den kommer nog att finnas till ett tag till, trots människan. Men, hur kommer den att se ut ! Ska vi alla gå med andningsmask, kastas utför ättestupan vid en viss ålder…(symbolisk ättestupa ! )
  Görs ingenting kan det nog ske snarare än vi tror. Den sk. tillväxten måste hejdas i tid.

  • Sam Zodiac skriver:

   Mmm… Och det är ju det som är det fina i kråksången- den nya värld som så sakteliga börjar ta form, kommer inte att kunna fungera på samma sätt som tidigare, eftersom alltför många människor nu ingår i det elektroniska nät som webben utgör! Inga diktatorer kan mörka längre; spionsatelliter ser allt, åtminstone ovan jord. Det orättfärdiga ekonomiska system som skapats utan vår medverkan och där 1% äger det mesta av jordens tillgångar, har helt enkelt levt ut sin roll!
   Men för den sakens skull behöver man ju inte sitta med armarna i kors och hoppas att allting ordnar sig av sig självt, right..? 🙂

 2. Schizofreni skriver:

  Kallebass
  Den nuvarande tillväxten är en illusion i 3-dimensioner men där är den också en sanning. Den verkliga tillväxten är i upplagrad massa som i sig självt också ofta är ett bevis på att tillväxt, plasticitet och användning av energier inte är adekvat, därför är aspiration och respiration något som sätter sig både fram och bak.

  Fetmans stegringståg i världens hov, dallret i syrat kol, Kolsyra CO2. ringarna på vattnet, grodan hoppar. Livet är en fraktal och vi är alla i grunden brutna av andra skepps birkenstock, eller var det rosenstock?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s