Keith Moon inbjuden till OS i London

Inbjuden till OS i London

Tyvärr hade arrangörerna missat att Keith Moon checkade ut 1978…

Att få Who-trummisen Keith Moon att lira på avslutningen av sommar.OS i London, vore häftigt! tyckte arrangörerna. Tyvärr hade kommittén som fått avslutningsfesten på sin lott inte kläm på att Keith överdoserade sig till döds redan 1978!

Hans manager sade, enligt Sunday Times, att om man fixade ett ouijaboard (Anden i glaset, typ), så kunde man ju alltid höra efter med Keith vad han tyckte…

Hmm.. Ibland undrar jag om vi verkligen befinner oss i Informationsåldern..?

Om Sam Zodiac

Jag är 63 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Stockholm sedan en tid tillbaka och strövar med stort intresse runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Bild | Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s