Braco- en ”gazing healer” i min smak!

Min kompis Lotta, som jag mötte i en yoga-klass för flera år sedan, har efter flera decenniers tvekan äntligen gått in i digitalåldern och är numera nybliven datorinnehavare. Hon tycks mer eller mindre  ha bosatt sig framför laptopen och då i synnerhet YouTube, där hon ivrigt spanar efter goda nyheter, som gör världen till ett bättre ställe.

My friend Lotta, whom I met some years ago in a yoga class, has finally gone digital. She is now the proud owner of a laptop and she practically LIVES in front of the computer, scanning YouTube for exciting, good news from all over the globe.

För några timmar sedan introducerade hon mig via Skypen till denne högintressante kroatiske healer, som ibland drar en och annan repa runt klotet för att folk som saknar möjlighet att frakta sig själva till Zagreb, åtminstone ska kunna få chansen att bli sedda av honom.

För det är exakt det denne healer gör! Ingen handpåläggning eller några krångliga healingtekniker- han bara ställer sig och TITTAR på folket, när de förväntansfulla står i en klunga och väntar på miraklet som ska få deras arma kroppar att sluta djävlas med dem!
Och uppenbarligen funkar det bra!

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s