Mitt nya hem i Havdhem

Jag tog en skärmdump på Googles maps gatubild...

…så att du kan se den dramatiska tomten som omgärdar det gula huset som jag numera hyr i Havdhem på Sudret (södra Gotland). Istället för att ständigt vara hänvisad till grannarnas hjälpsamhet och anpassa mina inköp efter deras resor till affärer, har jag numera c:a 75 meter till ICA-butiken och 150 till närmaste busshållplats.

Dessutom har jag kommit närmare mina tre söner i Burgsvik, som ligger 16 km söderut. Hemse är beläget 9 km norrut. Med visst välbehag iakttar jag fortfarande förbipasserande bussar vid alla upptänkliga tider på dygnet. Isoleringen är bruten!

Kvarnen tornar upp sig på åsen bakom stugan. Därifrån köper jag pellets till uppvärmningen.

Jag tar en paus i flyttbestyren och pustar ut i höstsolen

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mitt nya hem i Havdhem

  1. Sam Zodiac skriver:

    Yep, jag är helt nöjd med hur saker och ting har utvecklat sig. Nu har jag ju äntligen full rörelsefrihet, hehe…

    Ha det bra du med, Madonnan!
    Mickey

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s