Ensam med havet…

Den här killen tog en break från medeltidsveckan och umgicks med havet...

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2010-tal, Foto, Gotland, Medeltiden, Mobilbilder, Naturen, Naturscenerier, Sommar, Visby och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ensam med havet…

 1. Syster Kanini skriver:

  Härligt, på tu man hand med havet. 🙂

  Och nog förstår man väl om han behövde en paus från medeltiden.

  • Sam Zodiac skriver:

   Mmm… den gotländska medeltidsveckan bär Mammons stämpel, förstås. Det gäller att kränga pryttlar till alla turister. What else is new..?

   (Ursäkta min cynism, Syster Kanini, men att se vårt genomkommersialiserade samhälle braka ihop, verkar i mina ögon snarare vara ett drömscenario än ett mardrömsdito).

   Oförenligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s