En profet i tiden

A couple of months ago I expressed my expectation that the Fifth day, beginning on July 31, 2011,will bring a global economic collapse, which would be the start of this end time scenario.

Domedagsprofeter verkar ha funnits i alla tider och ingen av dem har tilldragit sig min uppmärksamhet,utom en- den svenske biologiprofessorn Carl Johan Calleman. Inte minst beror detta på att hans förutsägelse om den finansiella kris som vi nu befinner oss i, kom i en tid när ingen annan hade några tankar åt det hållet. Och att han inte missade tidpunkten för kraschen med mer än en vecka (!) gjorde ju inte saken sämre!

Nu kanske det inte är helt korrekt att benämna Calleman som en domedagsprofet, eftersom hans framtidsvision inte alls inkluderar något spektakulärt undergångsscenario a´la Hollywood, utan mera handlar om att vi kommer att upptäcka att Livets spelregler har förändrats! Det KOMMER  inte att bli någon ”Road to Recovery”, som CNN använder som rubrik i sina ekonomiska nyhetsinslag. Det kommer inte att bli någon fortsättning på denna kapitalistiska, plutokratiska era över huvud taget! Istället, hävdar Calleman, kommer vi att få bevittna kollapsen av det monetära systemet och därefter gå in i ett enhetsmedvetande.

Själva konceptet med konton på banker som är kopplade till olika människor, där vissa har ofantliga belopp, medan andra inte ens har ekonomi nog att säkra sin överlevnad, är kanske det största hindret för vad som komma skall- ett kollektivt Enhetsmedvetande, menar Calleman. Om du missade den mera detaljerade prognosen i gårdagens USA-länk, så finns den här.

”The current monetary system is simply not consistent with the unity consciousness…”

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2010-tal, 2011, 2012, Allmänbildning, Arkeologi, Astronomi, Ändrade medvetenhetstillstånd, Business, Carl Johan Calleman, Egoorienterat, Enhet, Förändring, Förutsägelser, Forskning, Frihet, Fritänkare, Indianer, Insiktsfullt, Kapitalism, Katastrofer, Kultur, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Mayakalendern, Medvetande, New Age, Nutidshistoria, Nyandlighet, Omprogrammering, Pengar, Personlig utveckling, Profetior, Revolutionerande, Tänkvärt, Teorier, Tips, Upptäckter, Utmaningar, Världen, Vetenskap och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till En profet i tiden

  1. Pingback: Jorden äts upp! « Sam Zodiac's Blog II

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s