Dagens Akiyoshi

Crows

”Rörliga kråkor”

Den övre halvan verkar röra sig åt höger, medan den undre tycks gå åt vänster

”Shifting crows”

The upper half appears to move rightward while the lower one leftward.

Copyright Akiyoshi Kitaoka 2008 (January 13)


Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Akiyoshi, Allmänbildning, Färger, Fåglar, Forskning, Hjärnan, Illusioner, Kitaoka, Kuriosa, Livet, Perception, Psykologi, Spatial förmåga, Synvillor, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens Akiyoshi

 1. Znogge skriver:

  Stämmer helt 😀 Fast kråkor…

  …nåja, ha en bra dag!

  • Sam Zodiac skriver:

   Haha… Vad bra att jag inte tycks vara ensam om att anse att den gode Akiyoshis svarta fåglar är av en lite väl generisk natur, Znogge..!
   😀
   You have a nice day, too..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s