Skygg Oxe fångad på bild!

*Tvångsfotografering suger fett!*

Fast ibland kan det ju va' kul..

Nåja, vissa verkar i alla fall älska kameran! Fotomodellämne..?

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Birk, Egoorienterat, Eksta, Familj, Förändring, Foto, Gotland, Joel, Leon, Livet, Maxi, Midi, Mini, Mobilbilder, Neo, Photoshop och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skygg Oxe fångad på bild!

  1. Sam Zodiac skriver:

    Hehe… Ja, det där med att vara måttligt road av fotografering, känner även jag igen från min barndom.
    Nu hör det ju till saken att jag är så fruktansvärt gammal, att på den tiden jag var en liten linhårig (!) knodd, så var man tvungen att placera fotoobjektet (alltså mig) så att solen lyste på det, för att det skulle bli en acceptabel bild ö h t.
    Följden blev givetvis att jag alltid såg sur ut, då jag förtvivlat kisade mot solen, haha..
    Ja, Birken är en trevlig prick! Även om jag nu är hans far och därmed automatiskt blir jävig i mitt omdöme, så anser jag nog det. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s