Dokumenterat världsbäst…

…på frågesporten Planeto, är jag! Alltid kul att vara bäst på nå’t!

Och jag tycks på något underligt vis hanka mig fram även på Vetgirig, som nu för övrigt finns på FB…

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2010-tal, Allmänbildning, Egoorienterat, Facebook, Förändring, Förvånande, Frågesport, Informationsåldern, Internet, Intressen, Kunskap, Kuriosa, Livet, Nyheter, Rekord, Spel, Statistik, Tävlingar, Underhållning, Utmaningar, Välbefinnande, Världen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Dokumenterat världsbäst…

 1. Syster Kanini skriver:

  Grattis, Bro Rabbit! 😀

 2. Znogge skriver:

  Grattis och bra jobbat!

  Christiania 😉 Jo, den arkitetkturen är synnerligen intressant! Men vi ska ite flytta. Väntade bara på att något skulle dimpa ner i nya brevlådan.

 3. keyfree skriver:

  Välkommen i gänget Sam…

 4. madonnan skriver:

  Fantastiskt! Stort Grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s