Wow! Det kallar jag en skatt!

Under ett hinduiskt tempel i Kerala i södra Indien har man hittat en skatt som enligt rykten värderas till otroliga 11.2 miljarder dollars!
Myndigheterna avfärdar emellertid denna summa som fantasirika spekulationer. Värdering pågår som bäst.

Allt mindre kan tydligen hållas i mörker och okunnighet nuförtiden. Om vi snackar sex & otrohet t ex, så kan jag ju bara
nämna ett antal namn, för att du ska haja galoppen: Tiger Woods, Strauss-Kahn, Arnold Schwartzenegger osv,osv…

Nu gäller det för omväxlings skull en gigantisk skatt, som giriga maharadjor troligen grävt ned en gång i tiden och som har
förblivit hemlig i kanske hundratals år.

Fram tills nu.

What’s up next..?

(Klicka på Smiley om du vill läsa vidare om skatten!)

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Allmänbildning, Kultur, Kunskap, Kuriosa, Livet, Mindblowing, Nutidshistoria, Nyheter, Pengar, Rykten och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s