Ha en fin nationaldag!

Njut av högsommarvärmen! 😉

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Ceremonier, Egoorienterat, Sverige och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ha en fin nationaldag!

 1. Lena skriver:

  Hej.söker dagens planetpos.får upp allt annat än det ja vill se. Ser du har en fungerande adress till astro.com med min mob.tel kan man tyvär ej fylla i namn födelsetid etc. Behöver en dator för få den funktion.nu ska jag kolla vidare efter dagens planetorium måste ju finnas någon stans på nätet.m.v.h lena

  • Sam Zodiac skriver:

   Hej, Lena! 🙂
   Om det är dagens planetpositioner du är ute efter, så syns ju de på astro.com:s förstasida. Annars får du väl höra av dig, så får vi kolla vad det är du söker, OK..?
   Ha en gla’ midsommar!
   Sam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s