Min farsa Calle…

…skulle ha fyllt 108 bast i måndags, om han inte hade checkat ut 1980.

Inte klokt vad tiden går. Grattis i alla fall, Farsan..!

 

Säterfotos ateljé, sent 70-tal                                         (Foto: Lars Erik Jansson)

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Egoorienterat, Familj, Förändring, Foto, Gratulationer, Kuriosa, Livet, Pappa Calle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Min farsa Calle…

  1. Znogge skriver:

    Vilken fin bild på er!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Tack, Znogge! 🙂
    Vi var (och jag är fortfarande) personligt bekanta ned fotografen som bjussade på denna av honom själv initierade fotosession.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s