Google hyllar hale Harry Houdini

Harry Houdini skulle fyllt 137 om han levt idag

Som du kanske märkt, brukar Google hylla vissa personer eller evenemang med jämna mellanrum. Idag är det tydligen utbrytarkungen Harry Houdinis tur. Han var hal, inte i betydelsen slipprig och opålitlig (såvitt jag vet), utan mera bokstavligt talat. 🙂

Nu har han varit död ett antal år, men han har inte vilat i frid hela den tiden. Klicka på bilden här ovanför, så får du förklaringen till detta kryptiska påstående!

Förresten- vet du vad bokstavsrim av typen ”…hyllar hale Harry Houdini”, ”Sven svingade svärdet” etc  heter med ett annat namn? Grubbla ett tag och klicka på frågetecknet om du inte kommer på svaret!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Illusioner, Kuriosa, Livet, Underhållning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s