Idag kommer 9:e vågen…

…i hela

mänsklighetens

evolutionära historia,

enligt mayakalenderforskaren Carl Johan Calleman.

Det är bäst att vi hänger på nu, menar Calleman, så att vi kan bli

medskapare till den Nya Värld som uppenbarar sig efter 28 oktober 2011.

Sista chansen för mänskligheten att tona in på kosmos, enligt Calleman

-Vi kan ju glömma att allt återgår till det normala efter den här processens slut, anser C J Calleman, som understryker att vi måste ta aktiv del i den här transformationen (som alltså enligt Calleman ska vara genomförd den 28 oktober i år) genom att förstå mentalt vad som händer och även genom att medelst meditation eller liknande tekniker försätta oss själva i ett medvetandetillstånd som optimerar förutsättningarna för övergången till den Nya Tidsåldern.

Varför inte förstärka innebörden i professor Callemans påpekande om att det är nu eller aldrig, genom att nostalgitrippa lite och kolla in Elvis Presleys framförande av just låten ”It’s Now or Never”?
Bli inte alldeles till er av det fantastiska bildinnehållet i den här videon, bara! 😉
Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2010-tal, 2011, 2012, Arkeologi, Ändrade medvetenhetstillstånd, Carl-Johan Calleman, Egoorienterat, Elvis Presley, Enhet, Förändring, Förutsägelser, Filosofi, Healing, Historia, Hjärnan, Holosync, Insiktsfullt, Internet, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Mayakalendern, Meditation, Medvetande, Mindblowing, Musik, Musikhistoria, Naturen, New Age, Nostalgi, Nutidshistoria, Omprogrammering, Panteism, Personlig utveckling, Pop, Profetior, Psykologi, Revolutionerande, Underhållning, Universum, Utmaningar, Världen, Video, Vinyl, Yoga, YouTube och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Idag kommer 9:e vågen…

  1. Pingback: Vampires Vs. Zombies « Sistermy's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s