Charlie Sheen får sparken från 2 1/2 män

Så då gick det alltså inte längre för den omåttligt populäre och mest välbetalda amerikanska TV-stjärnan Charlie Sheen att undvika det troligaste scenariot; kicken från Warner Bros är ett faktum. Inget beslut har dock fattats om seriens eventuella framtid.

Beslutet togs ”efter noggrant övervägande”, enligt en talesman för TV-bolaget. 2 1/2 män är CBS:s populäraste s k sitcom. Konflikten har pågått sedan sent i januari. Charlie hade då genomgått en drug rehab för sina drog- och alkoholrelaterade problem. Han hade i samband med den vistelsen och tiden därefter i intervjuer gjort flera ilskna uttalanden, riktade mot seriens producent Chuck Lorre. Sedan dess har inte heller några nya avsnitt spelats in.
Charlie Sheen har även ett filmförflutet och har medverkat i storfilmer som Wall Street och Plutonen. Möjligen är det filmen som nu åter blir hans levebröd.

”Goda nyheter”

”This is very good news,” kommenterade Charlie till kändissajten TMZ, när han fick beskedet om sin uppsägning.

Intervjuad av Piers Morgan

Jag såg honom bli intervjuad av Piers Morgan, Larry King’s efterträdare på CNN, härom dagen och då verkade den gode Charlie föga imponerad av den drogrehabilitering han blivit utsatt för.

Michaels: -Sluta skyll på drogerna!

Och när Piers några dagar senare intervjuade Sheens polare Bret Michaels, sade denne: -I think it’s time we stop blaming the drugs. Inre demoner har vi lite till mans, och hur vi väljer att bekämpa dem, är upp till var och en, resonerade Michaels, som är mera benägen att se drog(miss)bruk som ett symptom på annan inre obalans, än problemet i sig.

Marijuanasort heter ”Charlie Sheen”

Apropå droger, ja… Charlie Sheen har fått en storsäljande marijuanasort uppkallad efter sig. Den tycks sälja som smör i solsken, rapporteras det från de kaliforniska cannabisdispensärerna. När Piers intervjuade Sheen, frågade han vid ett tillfälle: -Are you under the influence right now? varvid Charlie replikerade: -I’m high on Charlie Sheen! Hmm… jag undrar, jag….

Intressant…? Läs även andra skvallerintresserade (?) bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Ytterligare länkar:

Nu får Charlie Sheen sparken

Charlie Sheen får sparken

Charlie Sheen sparkas från ”Two and a half men”

-Dags att sluta skylla på drogerna, tycker Bret Michaels

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, 2010-tal, Allmänbildning, Informationsåldern, Internet, Kändisar, Kuriosa, Livet, Underhållning, USA, Wikipedia och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Charlie Sheen får sparken från 2 1/2 män

  1. horoskop skriver:

    Jag skulle väldigt mycket uppskatta om ni ville lägga in en länk till http://www.horoskop.nu bland era länkar.

    Hälsningar,
    Joar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s