Oväntad upphöjelse för gatukatten Larry

Från gatukatt till "Chief Mouser to the Cabinet Office"- vilken klassresa för Larry! 🙂

Sedan förbiilande råttor vid ett flertal tillfällen under direktsändning setts kila runt inne på brittiske premiärministern David Camerons residens på Downing street nr 10, insåg de ansvariga att något måste göras. Och eftersom man i England är traditionella av sig, så beslutades det att man skulle utöka hushållet med en katt vars uppgift skulle vara att hålla residenset fritt från råttor och möss. Det har nämligen hänt tidigare i bostadens flera hundraåriga historia.
Men ingen bortskämd hemmakatt kan ju förväntas jaga efter sin föda; han/hon förväntar sig naturligtvis att få den serverad, så därför föll lotten på tidigare hemlöse gatukatten Larry från Batterseas hund- och katthem.

Länkar:

Larry the Cat Assumes Role of Chief Mouser to the Cabinet Office

Katten Larry flyttar in hos David Cameron

Larry the cat joins David Cameron in Downing Street

Simon drömmer: -Det där skulle kunna vara jag...

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Egoorienterat, England, Förändring, Katter, Möss, Nyheter, Råttor, Simon, Storbritannien och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s