Dagens illusion: Trippa utan syra!

Fick en länk från en av mina polare. Den visade sig vara en teknologisk uppdatering av en optisk illusion som tydligen på engelska kallas för ”cenesthetic hallucination”.
På den tiden det begav sig, fick vi lägga en svart-vit spiral i samma format som en singel på skivtallriken, köra en minut och därefter titta på handen (Fast då utan mus) 😉

Alright, you flower children of the 60’s (or even those of you who weren’t, but want a ”Strange experience”).

Follow the instructions.

1.- Click on the link below

2.- Then ”click me to get trippy” at bottom left.

3.- Look at the center of the screen for 30 seconds (no cheating), and then

4.- Look at your hand holding the mouse, without moving it away from the mouse.

You’ll be shocked at what you see.

it is called ”cenesthetic hallucination”.

http://www.neave.com/strobe/


Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Allmänbildning, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Kuriosa, Livet, Psykologi, Underhållning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens illusion: Trippa utan syra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s