Så kan det gå…

…när vinden ligger på! Lite pinsamt för de cannabisbrännande poliserna! 🙂

Pinsamt värre för Tusse Batong & C:o 😀

En plötslig vindkantring fick skyar av cannabisrök att dra in på den nyzeeländska staden Pictons förskola när den lokala polisen i sin förbränningsugn eldade upp papper från dokumentförstöraren tillsammans med ”en mindre mängd cannabis”

Rektorn vid St Joseph’s School, Peter Knowles, såg att rök kom från den 200 meter längre bort belägna polisstationen och gick med en kollega från skolstyrelsen över för att förhöra sig om vad som pågick. Poliserna släckte snabbt elden.

Mängden papper som brändes samtidigt var avsevärt mycket större än mängden cannabis, försäkrade sergeant Peter Payne vid Picton-polisen, som förklarade att vindriktningen varit en helt annan tidigare och att röken nått varken folk eller bebyggelse. Dessutom ansåg han händelsen vara mycket ovanlig, ”En enorm pust kom och ändrade riktning på röken. Det gick inte att undvika- en Naturens nyck!”, ansåg Payne.
-Förbränningsugnen vi har här är ganska liten, fortsatte han. I vanliga fall eldas större cannabispartier upp i en kommersiell förbränningsinrättning.

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s