Ljusarbetare..? Här finns jobb!

Idag är det/har varit total månförmörkelse, vilket innebär att Solen, Jorden och Månen ligger i rad på ett sådant sätt att Jorden blockerar Solens strålar från att träffa Månen. Det här fenomenet kanske rent av har vissa astrologiska effekter, också.

Hittade länken till sidan här nedanför på

Teresa Rexlins astroblogg:

Vill du läsa vidare..? Klicka på bilden!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2010-tal, 2011, 2012, Allmänbildning, Anden, Astrologi, Avslappning, Bloggning, Bloggosfären, Egoorienterat, Förändring, Förutsägelser, Informationsåldern, Internet, Jobb, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Lycka, Månen, Meditation, Medvetande, New Age, Nutidshistoria, Nyandlighet, Omprogrammering, Paranormalt, Personlig utveckling, Profetior, Reklam, Rexlins astroblogg, Själen, Solen, Tips, Universum, Välbefinnande, Zodiaken och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ljusarbetare..? Här finns jobb!

 1. Znogge skriver:

  Tittar in och önskar dig en fin julhelg!

 2. Darren skriver:

  Följer föregående skrivares tassavtryck och instämmer helhjärtat – feliz navidad.

  • Sam Zodiac skriver:

   Hehe… Ja, undrar just om du inte rent av skulle kunna följa Znogge i hennes tassavtryck, fysiskt sett?
   Hon befinner sig nämligen på ungefärligen samma sydliga (?) latituder som du.

   ¡Feliz Navidad, compañero!!
   José

 3. Darren skriver:

  Lite modifierat i all enkelhet till vännen Znogge samt master Sam naturligtvis; Vi är små gåsabarn från Skåne en skåning som Ni vet är alltid trygg. Och fast vi är så nära sol och måne vi sitter säkert på vår gåsarygg … hälsningar från N Holgersson.

 4. Sam Zodiac skriver:

  Hehe… Snyggt skaldat, Darren! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s