Reflexbandet

Visst är det kul att husse bryr sig, men ett neongult reflexband med röda lysdioder var väl ändå att ta i..?!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2010-tal, Djur, Egoorienterat, Eksta, Familj, Förändring, Foto, Gotland, Irritationsmoment, Katter, Livet, Mobilbilder, NyTeknik, Simon och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Reflexbandet

 1. Darren skriver:

  Per aspera ad astra… Ad astra per aspera…

  • Sam Zodiac skriver:

   Ja precis, Darren!
   Men det värsta är att katten tror sig själv om att ha uppnått stjärnstatus redan under jordelivet!
   Snacka om att vara kräsen i maten, t ex!
   Förresten; funderar på att skaffa honom lite sällskap.
   Vad tror du om den här..?
   Karakal eller Ökenlo

 2. Darren skriver:

  En långbent ökenlo förpassar sannolikt majestätet fortare än kvickt till matsedeln. Apropå stjärnstatus är det ( i vår optik ) ett ofrånkomligt faktum att vi alla – stjärndamm skapelser – är behäftade med det… gravitationen är den glade bagaren härvidlag. Ave Sam…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s