Alien-ambassadör utsedd av FN

Läge för extra-terrestrial kommunikation snart..?

Jaha, nu är det tydligen dags att vänja jordborna vid tanken på att det trots allt kanske skulle kunnas finnas intelligent liv någon annanstans i universum än just här! (Frågan är för övrigt hur pass intelligent människornas agerande egentligen är..? 🙂 )
Visserligen är tonen i denna nyhet klädsamt raljerande, såväl i telegramform som i det nyhetsinslag du kommer till om du klickar på skärmbilden, men har man under decennier skrattat ut folk som tror på förekomsten av aliens, så kanske det behövs?

Men jag kan inte låta bli att undra över om inte de konspirationsteoretiker som länge hävdat att våra statsöverhuvuden i långeliga tider känt till och även kommunicerat med utomjordiska intelligenser, har rätt..?
Kanske kommer du ihåg hur den världskände astrofysikern Stephen Hawking härom månaden varnade för att kommunicera med utomjordiska entiteter? (Fast jag tror ju inte på rädslebaserat tänkande, förstås!)
Och min favorit-alien Bashar säger ju att vi snart ska slippa vår planetära karantän, så det här ligger väl rätt i tiden..? Och så är ju 2012 (eller 2011, för att tala med Calleman) snart här…! 😉

Möttes av den här nyheten igår kväll...

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2010-tal, 2011, 2012, Aliens, Allmänbildning, Bashar, England, Förändring, Förutsägelser, Informationsåldern, Kanada, Kommunikation, Kunskap, Kuriosa, Livet, Livsåskådning, Manifestationer, Medvetande, Mindblowing, New Age, Nutidshistoria, Nyheter, Profetior, Rymden, Sädescirklar, text-TV, TV, UFO:n, Universum, USA, Video, YouTube och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Alien-ambassadör utsedd av FN

 1. Tommy Åhlenius skriver:

  visst vore det trevligt om tallibanerna nordkorea mfl fick överlägsen teknik
  ännu trevligare vore det om aliens kunde förse´oss med guld då blev guldreserverna värdelösa och ny jord ordning skulle utbryta
  oljeaktier skulle rasa hela börsen ändras krigsindustrin skulle få allvarliga följder
  vad händer om ett extrem land får aliens tekniken måste då världen starta krig för att inte hamna i underläge
  aå om alien kommer med ny teknik står världen inför världskrig ingen vill se sin rival med alien teknik
  kaos kommer att utbryta och kärnvapnen kommer att anvädas mot vår egen ras

  • Sam Zodiac skriver:

   Hej, Tommy! 🙂
   Jag antar att du är medveten om att vi de facto skapar vår egen verklighet? De tankar vi tänker och det vi fokuserar på utgör helt enkelt det vi uppfattar som vår verklighet. Om man gillar att tänka fram skräckscenarion för vårt stackars klot, så kan man naturligtvis göra det, men personligen föredrar jag att använda min föreställningsförmåga till mera konstruktiva saker. 😉
   Ha det!

 2. Darren skriver:

  Några tankar i/ur det blå… Solens strålar är vårt ”guld” – brother and sisters – finns inget värdefullare i organisk mening. Ljuset är ”en främling” för de som lever i mörkret – i en förenklad mening. Vi är alla ”rymdvarelser/ljusbärare”… ju långsammare ljusets rörelse är – desto tätare materia. Utan kropp – tyngdlagsbunden materia – är känslan svävande ”lycksalighet”. Sol ute, soul inne – soul i hjärta, sol i sinne…

 3. Sam Zodiac skriver:

  Instämmer med föregående skrivare! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s