Dagens crop circle 13 sept 2010

Polskifte eller en Tellus split á la celldelning..? Många teorier finns...

….när det gäller att tolka ovanstående sädescirkel som upptäcktes intill ett kalkbrott i Wiltshire, England den 27 juli i år. En av de teorier som ligger nära NewAge-uppfattningen om ”uppstigandet” och frekvenshöjningen hos vissa (men inte alla) människor, är ju onekligen den om cell- (eller jord-) delningen. En släkting till Martin Luther King Jr har tydligen en del att berätta om det. Här följer ett kort utdrag ur profetian:

According to the “Council of Twelve,” humans with a consciousness anchored in fear will remain in the third dimensional Earth.  Individuals who are experiencing a “conscious awakening” and putting an effort into being conscious of the shift will migrate into the new dimension of the fifth dimensional Earth.

(Ja, om det handlar om rädsle-baserat tänkande, så ligger de flesta jag känner till ganska pyrt till, hehe… 😉 )

Andra teorier om vad mönstret kan tänkas föreställa är de gamla bekanta polskiftesvarianten, solstormar och magnetism mm mm…

I sammanhanget kan det vara intressant att ta del av vad doktor Carl-Johan Calleman säger om den utvecklingsfas vi nu är inne i och som han jämför med Renässansen och perioden när Berlinmuren föll. UK:s och USA:s makt är på nedgång, spår Calleman, liksom penningvärdet över huvud taget.

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2010-tal, 2012, Crop circles, Egoorienterat, England, Förändring, Förutsägelser, Forskning, Foto, Informationsåldern, Internet, Livet, Manipulationer, Mayakalendern, Mindblowing, Nyandlighet, Oförklarat, Rymden, Sädescirklar, Teorier, Universum, Världen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s