Dagens Ibogainpost 19 aug 2010

Jag lägger nu upp en rulle som begreppseken laddade upp på YouTube redan 28 juli 2007.
Vad har hänt på Ibogainfronten sedan dess? kan man ju undra. Inte speciellt mycket, är jag rädd! 😦
Ofattbart att inte de människor som är verksamma inom rehabiliteringssektorn tar tag i saken och åtminstone möjliggör forskning, som i slutänden kan få grava missbrukare att berfrias från sina självförvållade fängelser!
Är det information som saknas..? Möjligen. Fast det vimlar ju av videoklipp typ det här på YouTube!?
Jag tänker starta en Ibogain-kampanj här på bloggen och publicera info om den här revolutionerande Kick-the-habit-drogen, som efter bara en session kan få heroinister drogfria. Dessutom utan den av narkomanerna fruktade avtändningen!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2010-tal, Alternativmedicin, Ändrade medvetenhetstillstånd, Beroende, Botanik, Discovery, Droger, Experiment, Farmakologi, Förändring, Förbud, Forskning, Frihet, Hallucinogener, Hälsa, Heroin, Hjärnan, Hjärnkemi, Ibogain, Informationsåldern, Insiktsfullt, Juridik, Kunskap, Kuriosa, Livet, Lycka, Maktmissbruk, Medicin, Misslyckande, Narkotikapolitik, Narkotikastämplat, Naturen, Nutidshistoria, Opinionsbildning, Politik, Psykologi, Revolutionerande, Tänkvärt, Tester, Tips, Upptäckter, USA, Utbildning, Välbefinnande, Vetenskap, Video, YouTube och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens Ibogainpost 19 aug 2010

 1. Amlor skriver:

  Wow! Aldrig hört talas om tidigare. Onekligen lite skumt. Att det kan funka så.

  • Sam Zodiac skriver:

   Sök på Ibogain på min blogg, Amlor! Har en hel del intressant läsning, videoklipp och länkar om det! Tycker att det är skitskumt att inte folk försöker kolla upp den här möjligheten bättre! TV4 gjorde ett program om en brud som drog till Tjeckien (där klinisk behandling är legal) och genomgick en behandling. Dock var hennes levervärden så låga, att hon fick köra halv dos. Sedan hade de en uppföljningsdebatt i studion med en rehab-snubbe som var helt lyrisk och kallade Ibogain ett paradigmskifte inom drogrehab. Björn Fries sa ”Vi ska vara öppna för det här!” och jag såg med spänning fram emot nästa beslut från myndigheterna. Skulle man omgradera Ibogain, så att det åtminstone gick att forska på drogen i Sverige..?
   I helvete, heller! ”Knark!” löd domen. Samma kategori som heroin. Jag vet inte vad det är för fel i huvudet på beslutsfattarna i det här landet, men inte fan kan de använda speciellt många procent av sin totala mentala kapacitet, den saken är klar! Grr…! 👿
   Om ibogain mot narkotikamissbruk i TV4 nyhetsmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s