I år har min trädgård…

Micke löpte amok med sekatören i min "trädgård"

…sett mycket bättre ut än vad den vanligtvis gör under sommaren. I alla fall om man anser att trädgårdar á la djungel ser illa ut. 🙂
Detta skulle förmodligen inte varit fallet om det inte råkade förhålla sig så, att jag bor granne med ett energiknippe till Lejon. Han brinner allt som oftast av verksamhetslusta och hade i somras fått för sig att jag kanske behövde en hjälpande hand för att inte trädgården skulle växa igen helt och hållet; ett troligtvis korrekt antagande.

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Egoorienterat, Förändring, Foto, Grannar, Jobb, Livet, Micke J, Miljö, Mobilbilder, Naturen, Photoshop, Sommar, Vänner och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till I år har min trädgård…

  1. Amlor skriver:

    Schysst kompis! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s