Dagens Akiyoshi

”Nattliga bläckfiskar”

Här lutar det åt alla håll och kanter! 😀

Copyright Akiyoshi Kitaoka 2010 (July 11)

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i 2000-tal, Allmänbildning, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Kuriosa, Psykologi, Underhållning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens Akiyoshi

 1. Amlor skriver:

  Ingen bild i sikte, tyvärr. 😦

  • Sam Zodiac skriver:

   Nej, tyvärr..! Förmodligen beror det på att jag regelmässigt länkar Akiyoshis illusioner direkt till hans sida och för närvarande tycks servern där vara nere. Har nog aldrig hänt förr, men det är bara att hoppas på att de får igång den snart igen, antar jag.. 😦
   (Onsdagen den 18 augusti 00.22)
   Var nyss in och kollade på Akiyoshis hemsida (verkar vara den enda som funkar) och där stod följande:
   Note: Because of electricity stop and construction in the Ritsumeikan University, this site does not work well between 14th August and 23rd August.”

   Gåtan löst, men vi får klara oss utan Akis illusioner ett litet tag till, tydligen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s