Dagens bild 3 aug 2010

Mini-fladdermus, skulle man väl kunna säga om denna baby..? 😀

En långörad baby-bat som f n föds upp på Secret Animal Rescue i Somerset, England. Öronen är inte ännu färdigformade. Så småningom kommer de att hamna uppepå fladdermusens huvud istället för sidorna.

Foto: RICHARD AUSTIN

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Djur, Fladdermöss, Kuriosa, Livet, Storbritannien, Telegraph, Underhållning, Vetenskap, Zoologi och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Dagens bild 3 aug 2010

 1. SexyBitch skriver:

  SÅ SÖT!!!!! Förtjusande liten ”ful” varelse….. jag blir alldeles varm i hjärtat…..Har du en bra sommar Sam? Det har varit mycket tålamod nu…..Får jag be dig om en liten titt och se om det blir bättre snart…jag famlar hela tiden…….

  Kram Sexy Bitch

  • Sam Zodiac skriver:

   Ja, haha… Jag tror faktiskt att den fotoserie om liknande små varelser som jag hämtade bilden från hette ”ugdorables” eller något i den stilen! Ugly/adorable, antar jag att de menar.

   Jodå, sommaren har varit helt OK och fortsätter förhoppningsvis att vara det. Ska träffa min halvbror från Israel för första gången på länge snart.

   Visst kan jag kolla lite på din karta! Återkommer med besked.

 2. Amlor skriver:

  Cool! 🙂

 3. Máire skriver:

  Jag lär mig så mycket nytt varje dag, jag är så tacksam

  Sexy Bitch

 4. Znogge skriver:

  Vilken söt liten fuling 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s