Gick inte på det! (Dagens MOI-illusion)

Insåg ganska snabbt vad bilden föreställde, lät mig inte luras, hehe..

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i 2000-tal, Allmänbildning, Egoorienterat, Hjärnan, Illusioner, Kuriosa, Livet, MOI, Perception, Psykologi, Underhållning, Varseblivning, Vetenskap och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Gick inte på det! (Dagens MOI-illusion)

 1. Znogge skriver:

  Två fötter hoppas jag 😉

 2. Vakare skriver:

  Den där var ganska ball och för en sekund hajade jag till. Helt klart en kul idé.

  Ha de gott Sam !

  • Sam Zodiac skriver:

   Mmm… visst är det en kul idé! Men jag har nog sett en tidigare variant på den, skulle jag tro. Så det var säkert därför jag var lite misstänksam när jag såg denna.

 3. Amlor skriver:

  Två ovanligt släta knän, misstänkte jag. :>)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s